counter Back to top
Bell Schedules
Bell Schedules are grade level appropriate
2017-18 School Year Bell Schedule
Enrichment Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
3rd/4th 8:53 AM 9:53 AM 60 min
7th/8th 10:05 AM 11:05 AM 60 min
5th/6th 12:13 PM 1:12 PM 59 min
Prek/K/1st/2nd 1:25 PM 2:25 PM 60 min
Lunch Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Prek/K 10:40 AM 11:10 AM 30 min
1st/2nd 11:55 AM 12:25 PM 30 min
7th/8th 11:08 AM 11:38 AM 30 min
3rd/4th 11:20 AM 11:50 AM 30 min
5th/6th 11:40 AM 12:10 PM 30 min
PreK
Description / Section Start Time End Time Length
Breakfast 7:15 AM 7:40 AM 25 min
Homeroom 7:30 AM 7:45 AM 15 min
Instruction 7:45 AM 10:40 AM 175 min
Lunch 10:40 AM 11:10 AM 30 min
Instruction 11:10 AM 1:25 PM 135 min
Enrichment 1:25 PM 2:25 PM 60 min
Dismissal 2:30 PM
Kindergarten
Description / Section Start Time End Time Length
Breakfast 7:15 AM 7:40 AM 25 min
Homeroom 7:30 AM 7:45 AM 15 min
Instruction 7:45 AM 10:40 AM 175 min
Lunch 10:40 AM 11:10 AM 30 min
Instruction 11:10 AM 1:25 PM 135 min
Enrichment 1:25 PM 2:25 PM 60 min
Dismissal 2:30 PM
1st and 2nd Grade
Description / Section Start Time End Time Length
Breakfast 7:15 AM 7:40 AM 25 min
Homeroom 7:30 AM 7:45 AM 15 min
Instruction 7:45 AM 11:55 AM 250 min
Lunch 11:55 AM 12:25 PM 30 min
Instruction 12:25 PM 1:25 PM 60 min
Enrichment 1:25 PM 2:25 PM 60 min
Dismissal 2:30 PM
3rd and 4th Grade
Description / Section Start Time End Time Length
Breakfast/MM 7:15 AM 7:40 AM 25 min
Homeroom 7:45 AM 7:52 AM 7 min
Innovative Hour 7:55 AM 8:50 AM 55 min
Enrichment 8:53 AM 9:53 AM 60 min
Block 1 9:56 AM 11:17 AM 81 min
Lunch/Recess 11:20 AM 11:50 AM 30 min
Block 2 11:53 AM 1:12 PM 79 min
Block 3 1:15 PM 2:35 PM 80 min
Dismissal 2:35 PM
5th and 6th Grade
Description / Section Start Time End Time Length
Breakfast/MM 7:15 AM 7:40 AM 25 min
Homeroom 7:45 AM 7:52 AM 7 min
Innovative Hour 7:55 AM 8:42 AM 47 min
Block 1 8:45 AM 10:10 AM 85 min
Block 2 10:13 AM 11:37 AM 84 min
Lunch/Recess 11:40 AM 12:10 PM 30 min
Enrichment 12:13 PM 1:12 PM 59 min
Block 3 1:15 PM 2:40 PM 85 min
Dismissal 2:40 PM
7th and 8th Grade
Description / Section Start Time End Time Length
Breakfast 7:15 AM 7:40 AM 25 min
Homeroom 7:45 AM 7:52 AM 7 min
Innovative Hour 7:55 AM 8:35 AM 40 min
Block 1 8:38 AM 10:02 AM 84 min
Enrichment 10:05 AM 11:05 AM 60 min
Lunch/Recess 11:08 AM 11:38 AM 30 min
Block 2 11:41 AM 1:12 PM 91 min
Block 3 1:15 PM 2:45 PM 90 min
Dismissal 2:45 PM